Maak kennis met Bosch accent line.

Hoe groot of klein je keuken ook is, nadenken over de juiste keukenapparatuur is een logisch startpunt als je bezig bent met het plannen van een plek in huis waar gekookt, gelachen en ontspannen kan worden. De aanschaf vraagt een goede voorbereiding, want bij apparaten waar je dagelijks mee in de weer bent, is het des te belangrijker dat je er prettig mee werkt.

Bij Bosch kun je vertrouwen op de ervaring en deskundigheid van een merk met een lange traditie. We willen koken leuker voor je maken, én gemakkelijker. Bosch accent line apparaten zijn daarom standaard uitgerust met bijzondere extra’s waarmee je de beste resultaten bereikt.

Exclusief binnen accent line: Carbon Black.

Wie kiest voor de nieuwe Bosch accent line productserie uitgevoerd in Carbon Black, raakt niet alleen in de ban van het design, maar ook van het gemak waarmee de apparaten te combineren zijn. De hoogte van de panelen en het design van de displays zijn bij alle accent line Carbon Black apparaten gelijk.

Perfect te combineren.

Dankzij het strak en consequent uitgevoerde design sluiten de ovens, espressovolautomaten, warmhoud- en vacumeerladen naadloos op elkaar aan, en passen ze ook perfect bij andere Bosch inbouwapparatuur, zoals inductiekookplaten en afzuigsystemen. Wie kiest voor de nieuwe accent line apparaten, kan bovendien rekenen op topprestaties en ultiem gebruiksgemak.

Alle ingrediënten voor een perfecte keuken.

Perfecte resultaten bereik je met Serie 6.

Met Serie 6 biedt Bosch gebruiksgemak tijdens het koken. Middels de Auto Pilot optie wordt elk gerecht een perfect succes dankzij één van de automatische programma’s. De perfecte temperatuur van jouw gerechten bereik je met de ingebouwde kerntemperatuurmeter. Ook biedt Serie 6 de pyrolyse-functie, hiermee reinig je zeer eenvoudig je oven waarmee je na afloop alleen nog de oven met wat keukenpapier hoeft af te nemen.

Alles op 1 lijn gebracht met Serie 8.

Bij het inrichten en samenstellen van je keuken bieden Serie 8 apparaten maximale vrijheid. Zo zijn de hoogte van de panelen en het design van de displays in de gehele serie gelijk. Of je jouw apparatuur nu boven of naast elkaar wilt plaatsen, het plaatje is altijd perfect. Daarnaast bieden de Serie 8 modellen ook de meeste functies en zorgen voor alle vrijheid en creativiteit in de keuken.

Voortaan is het boodschappenlijstje het moeilijkste deel van koken.

Of je nu graag kookt op inductie of gas, ruimte wilt besparen of juist veel kookruimte wilt hebben, Bosch biedt alle mogelijkheden om koken nog persoonlijker te maken.

Altijd smakelijk, nooit aangebrand.

Met PerfectFry Plus was gezond koken nog nooit zo eenvoudig. De intelligente sensor in je kookplaat kan worden ingesteld op elf verschillende temperatuurniveaus, afhankelijk van je gerecht.

Kookplaat met geïntegreerde afzuiging.

Onze inductiekookplaten met afzuiging bieden naast een strak design ook veel vrijheid en flexibiliteit in je keuken. Kookgeuren en dampen worden direct bij de bron afgevoerd en krijgen geen kans om zich door de keuken te verspreiden.

Tegen de muur, boven een kookeiland of geïntegreerd. Alles is mogelijk.

Smaken verschillen en niet alleen als het gaat om eten, maar ook als het gaat om de afzuiging in een keuken. Of je de afzuigkap een prominente plek wilt geven of juist zo min mogelijk van wilt zien, Bosch heeft voor elke smaak wel een recept om jouw keuken helemaal naar wens in te richten.

PerfectAir-sensor.

De PerfectAir-sensor houdt de lucht tijdens het koken in de gaten en past zijn vermogen aan op de opstijgende damp en geur – voortdurend, precies en onafhankelijk van de instellingen waarbij tegelijkertijd ook het geluidsniveau wordt beperkt. Als je klaar bent met koken blijft de ventilatie werken tot alle onprettige geuren uit de keuken zijn verwijderd.

Een gezonde levensstijl was nog nooit zo gemakkelijk.

VitaFresh Plus van Serie 6.

De Serie 6 koelkasten zijn uitgerust met het vershoudsysteem VitaFresh plus, waarmee jouw verse groente en fruit 2x langer vers blijft dan in een normale groentelade. Dankzij de gebruiksvriendelijke push-push knop kan je eenvoudig aangeven of je een grote hoeveelheid fruit of een combinatie van groente en fruit op wilt slaan. De luchtvochtigheid past zich dan automatisch aan.

VitaFresh Pro van Serie 8.

De Serie 8 koelkasten zijn uitgerust met VitaFresh Pro, waarmee je jouw producten tot 3x langer vers houdt. Met behulp van het controledisplay kies je eenvoudig de beste temperatuur voor jouw verse producten. Zo biedt de 0°C- zone de ideale omstandigheden voor jouw groenten en fruit en kies je met de draaiknop makkelijk de beste luchtvochtigheid voor jouw producten.

Droogt net zo goed als dat het wast.

Inbouwvaatwassers van Bosch lenen zich perfect voor het samenstellen van jouw droomkeuken, zo is er voor elke opstelling wel een oplossing die past bij jouw wensen. Zo zijn er modellen beschikbaar met een breedte van 60 cm of 45 cm, kan je kiezen tussen deels geïntegreerd en volledig geïntegreerd en zijn er oplossingen voor een keuken met een verhoogd keukenblad.

PerfectDry met Zeolith

De Serie 6 en 8 vaatwassers van Bosch zijn voorzien van PerfectDry, hiermee hoef je zelfs je plastic vaat niet meer na te drogen. PerfectDry vaatwassers nemen vocht op en zetten dit om in warme lucht, dankzij Zeolith. De hete, droge lucht wordt teruggevoerd wat het droogproces sterk verbetert en versnelt. Bovendien verbruiken vaatwassers met PerfectDry minder energie.