Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën om koken, bakken, afwassen en koelen makkelijker te maken, zodat enthousiaste koks nog meer plezier kunnen hebben in de keuken. De resultaten zijn oplossingen met slimme details die alleen bij NEFF verkrijgbaar zijn. Unieke ideeen, zoals de volledig inschuifbare ovendeur Slide&Hide® , Het CircoTherm®  heteluchtsysteem en onze unieke Twist Pad Flex®  bedieningsknop, die kookliefhebbers inspireren.

NEFF Slide & Hide® -oven
De enige oven met een unieke
inschuifbare ovendeur

Onze unieke Slide & Hide®-oven is de ideale oplossing voor ruimtebesparing in keukens met grote ambities. Zoals de naam al doet vermoeden schuift en verdwijnt de ovendeur moeiteloos en geruisloos onder de oven zonder hierbij in te leveren op de inhoud van de oven. Een handige functie waardoor je perfect bij je gerechten kan. Dankzij de talloze verwarmingssystemen en functies is een Slide & Hide®-oven voor iedereen een goede keuze.

Flex Design

Het zijn de details die ons bijzonder maken. Individueel. Onmiskenbaar. Net als jouw keuken. Daarom hebben wij het mogelijk gemaakt om jouw apparatuur te personaliseren met het nieuwe NEFF Flex Design: verwisselbare designelementen, zoals handgrepen en zijlijsten in vier opvallende kleuren voor je oven, koffievolautomaat, inductiekookplaat en diagonale wandschouwkap. Zelfs de Twist Pad Flex®-bedieningsknop kun je personaliseren. Kies je voor Brushed Bronze, Deep Black, Anthracite Grey of Metallic Silver? En omdat keukens en smaken veranderen, is de keuze ook flexibel. Wissel gewoon de designelementen om ze aan te passen aan je nieuwe stijl, zodat elk apparaat een leven lang smaakvol blijft.

Twist Pad Flex® bedieningsknop

Om intuïtief en instinctief altijd in contact te blijven met wat je doet, hebben wij nu een manier gevonden om je energie vrij te laten stromen op meerdere apparaten tegelijk: de magnetische Twist Pad Flex® zorgt voor een precieze en eenvoudige bediening op je kookplaat – maar ook op je oven en koffievolautomaat. Gewoon intuïtief vastklikken, vervolgens activeer je de gewenste kookzone op de kookplaat door hem te kantelen en kies je het vermogensniveau door aan deze geniale knop te draaien. Het lampje rond de Twist Pad Flex® geeft de status van de kookzone aan, of deze al dan niet opwarmt. Of je nu een kopje koffie zet of een verjaardagstaart bakt, de Twist Pad Flex® staat klaar om een tandje bij te zetten, zodat je jouw apparaten betrouwbaar en comfortabel voelbaar kunt bedienen.

Circo Therm® hete lucht Gelijktijdig koken op meerdere niveaus

Circo Therm® zorgt voor een perfect gelijkmatige verdeling van de hete lucht door de gehele ovenruimte en wikkelt zich als het ware om je gerecht heen. Hierdoor zijn je gerechten niet alleen sappig van binnen en krokant van buiten, maar kun je op meerdere niveaus tegelijk gerechten bereiden zonder geur- of smaakoverdracht.

Flex Cooling

Vullen of verpakken. Stapelen of ophangen. In hokjes denken krijgt een geheel nieuwe betekenis met ons superhandige opbergsysteem: Flex Cooling. Gemaakt om je creativiteit aan te wakkeren met een handige combinatie van een rails, opbergbakjes in twee verschillende maten en deksels waarmee je je favoriete smaakmakers en verse ingrediënten kunt verpakken, bewaren en serveren.

Home Connect Communiceer met je keuken

Met Home Connect kun je eenvoudig je oven, koelkast, vaatwasser en andere huishoudelijke apparaten via de wifi bedienen. Download de Home Connect app en start je vaatwasser vanaf de bank, praat tegen je oven via spraakbesturing en laat je apparaten automatisch met elkaar communiceren. Home Connect is een voortdurend groeiend platform dat de toekomst in je keuken brengt.