Siemens inbouwapparatuur.
Innovatie gedreven door nieuwsgierigheid

Welkom in de nieuwe keuken. Waar familie, leven en werk een dynamisch geheel vormen. Waar je ontspant en geniet, maar waar je ook efficiënt bent. Waar alles draait om een gezonde levensstijl. Waar je de basis legt voor een duurzame toekomst en waar nieuwe ambities ontstaan. Bij Siemens wijden we natuurlijkerwijs al onze energie aan het creëren van een nieuwe realiteit op deze nieuwe, spannende plek. Gedreven door onze grenzeloze nieuwsgierigheid. Met slimme inbouwapparatuur die je tijd, energie en moeite besparen, zodat jij je kunt wijden aan de dingen die voor jou belangrijk zijn.

De iQ700 ovenserie: overtuigend in ieder opzicht

Maak verbinding met je oven

Een slimme oven die gemaakt is van slimme materialen.
Dat is de iQ700-oven. De ovendeur is van hoogwaardig glas, ontworpen om de warmte binnen te houden en tegelijkertijd je intelligente oven te laten stralen. De greep is zo gemaakt dat je hem niet ziet als je voor de oven staat, maar biedt je
een stevige houvast wanneer je deze nodig hebt om gerechten gemakkelijk in de oven te plaatsen en uit de oven te halen.

Koken met stoom: het gezonde alternatief

Dankzij de innovatieve samenvoeging van stoom en hete lucht is de oven niet alleen ideaal voor vlees, vis en groente, maar ook voor brood, cake en gebraad. Door te stomen blijven smaak, structuur, vitaminen en voedingsstoffen behouden. Stoom hele maaltijden gaar, warm groente op, of maak indruk met de sous- videfunctie. En met de stoomovens met vaste wateraansluiting heb je altijd vers kraanwater om mee te stomen en hoef je nooit meer het waterreservoir handmatig bij te vullen.

Alle vrijheid met Siemens kookplaten

Inductiekoken: vanzelfsprekend nu en in de toekomst

Steeds meer mensen koken op inductie. En dat is niet vreemd, want het is veiliger, onderhoudsvriendelijker en energie- efficiënter dan keramisch koken of koken op gas. Ook zijn we hard op weg naar wonen zonder gas en halen we elektriciteit steeds meer uit duurzame energiebronnen. Reden te meer om over te stappen op inductiekoken.

Geniet van een geurvrije open keuken

De revolutionaire Siemens inductionAir Plus combineert twee geweldige apparaten: een inductiekookplaat met flexibele kookzones en een krachtige werkbladafzuiging.
Het ruimtebesparende concept biedt alle mogelijkheden waarmee je precies de keuken kunt creëren die je wenst.

Slimme technologie en krachtig vermogen

Indrukwekkend en efficiënt

De Siemens afzuigsystemen zorgen niet alleen voor een aangenaam keukenklimaat, maar ook voor een designstatement dat naadloos past bij je andere Siemens keukenapparaten
door het kenmerkende design van zwart glas en roestvrijstalen lijnen. Of je nu een afzuigsysteem voor aan de wand, boven
een eiland, geïntegreerd in een werkblad of geheel verborgen wilt, Siemens heeft ook voor jou een passende oplossing. Daarnaast bewijst Siemens, met zijn verschillende werkblad- afzuigsystemen, dat een schone en frisse keuken niet ten koste hoeft te gaan van een mooie doorkijk.

Een nieuwe koelervaring

Slimme functies, langer genieten

Met de koelapparaten van Siemens bewaar je eten en drinken op intelligente wijze. Van de kleinste, ingebouwde koelkast tot de meest indrukwekkende side-by-side-modellen: ze zorgen allemaal voor langdurige versheid en ultiem gemak. Met Siemens hyperFresh technologie blijven je levensmiddelen

tot 3x langer vers. Hierdoor gooi je minder weg, waarmee je jouw portemonnee en het milieu ontziet. Je hoeft minder vaak boodschappen te doen en eet toch vers en gevarieerd. Zo houd je meer vrije tijd over voor de dingen die jij belangrijk vindt.

De Siemens vaatwasser is klaar voor de toekomst

Jouw tijd welbesteed

Siemens nieuwste generatie vaatwassers is het perfecte voorbeeld van onderscheidend design gecombineerd met innovatieve technologie – wat voor het eerst kan worden ervaren in alle types. Nieuwe technologieën en functies, zoals het gepatendeerde Zeolith®-droogsysteem, Home Connect en XXL vaatwassers, zorgen voor de meest comfortabele gebruikerservaring tot dusver. Het nieuwe bedieningspaneel brengt functionaliteit en controle naar een nieuw tijdperk.

De duidelijke en begrijpelijke symbolen van de verschillende programma’s zorgen voor een intuïtieve bediening. Innovaties voor een mooie toekomst.

Maak je huis slimmer en toegankelijker

Altijd verbonden met Home Connect

Extra gemak en nog meer flexibiliteit: ervaar het dankzij de Siemens huishoudelijke apparaten die over wifi beschikken. Je bedient ze eenvoudig met de Home Connect-app.
Verwarm de oven voor terwijl je nog in de supermarkt staat, verander het licht van je afzuigkap vanaf de eettafel of kies je favoriete koffiespecialiteit vanuit je luie stoel. Laat verschillende Home Connect-apparaten met elkaar communiceren voor

nog meer gebruiksgemak. Zoals de Home Connectafzuigkap, die automatisch begint met ventileren wanneer de kookplaat ingeschakeld wordt. Dat scheelt vieze vingerafdrukken.