Exclusieve keukens van schitterende topkwaliteit, dat is de BOCO beleving

Robuuste keukens, strakke uitvoeringen, schitterend design. Wie kiest voor Boco Keukens in Zutphen kiest voor méér dan kwaliteit alleen. Wij zijn geen kastjesplakkers.

Onze keukens kenmerken zich door exclusiviteit. Op verrassende wijze stellen wij schitterende keukens samen, volledig naar de wensen van de klant.

Ervaar de echte BOCO beleving

Oog voor details, vakmanschap, uitstekende service en persoonlijke aandacht voor de klant hebben Boco Keukens groot gemaakt. Wij vinden de relatie met onze klanten, en het onderhouden van het contact, zeer belangrijk. Onze medewerkers staan dichtbij de klanten en andersom mag u van onze medewerkers betrokkenheid en persoonlijke aandacht verwachten.

De laatste trends op keukengebied en de nieuwste ontwikkelingen houden wij nauw in de gaten. Voor de allernieuwste trends kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers zijn uitstekend op de hoogte. Tegelijkertijd houden wij ook regelmatig opruiming. In onze showroom vindt u sterk afgeprijsde keukens, geregeld houden wij voordelige acties. De nieuwste trends en de laatste acties maken een bezoek aan onze keukenzaak zeer zeker de moeite waard!

Uw eigen droomkeuken op maat

 

Boco Keukens heeft adviseurs die uitmunten in architectuur. Jansen: ,,En dan maakt het niet uit of een keuken klassiek, modern of tijdloos is. Samen met de klant wordt een inventarisatie van alle wensen gemaakt. Deze persoonlijke aanpak vinden wij zeer belangrijk. Met het wensenpakket gaan we vervolgens aan de slag, terwijl de klant rustig achterover kan leunen. Verschillende stijlen kunnen in een keukenontwerp door elkaar lopen.’’

Kwaliteit keukens

Kwaliteit

Robuuste keukens, strakke uitvoeringen, schitterend design. Wie kiest voor Boco Keukens in Zutphen kiest voor méér dan kwaliteit alleen. ,,Wij zijn geen kastjesplakkers’’, Verteld de eigenaar van Boco. ,,Onze keukens kenmerken zich door exclusiviteit. Op verrassende wijze stellen wij schitterende keukens samen, volledig naar de wensen van de klant.’’.

Dé keukenshowroom in Zutphen
waar de unieke beleving centraal staat

Met keukens van kwaliteitmerken als Eggersmann, Schröder en Schmidt bevindt Boco Keukens zich in het midden en hogere segment. De speciaalzaak in hartje Zutphen blinkt uit in finesse. Want bij het samenstellen van een droomkeuken moet het totaalplaatje kloppen. ,,Het gaat om veel meer dan de keuken alleen. Een keuken moet een unieke beleving zijn.’’

Drie sterke kenmerken van Boco Keukens:

  1. Een schitterend design, exclusief voor u samengesteld
  2. Een artistiek ontwerp, gemaakt door vakmensen
  3. Door de speciale aandacht zijn de keukens ‘een unieke beleving’
keukenwinkel zutphen

Professionele montage door ervaren monteurs

Pas als u helemaal tevreden bent over uw samengestelde droomkeuken nemen we samen de voorwaarden door. Ons eigen service- en montageteam kan voor u de levering en montage verzorgen. Daarbij heeft u de zekerheid dat dit op professionele wijze gebeurt. U heeft zelf nergens omkijken naar!

Meer informatie tijdens
een bakje koffie?

Wij hebben altijd een antwoord op uw vraag.
neem gerust contact met ons op.

Contact
Koffie keuken afspraak