High end keuken

Gaggenau: Vakmanschap, geschiedenis en prestatie

Voor de oorsprong van Gaggenau moeten we terug naar het jaar 1683. Gedurende de jaren is Gaggenau uitgeroeid tot een grote leverancier als het gaat om keukens. De apparaten van Gaggenau zijn altijd op functionaliteit gebaseerd. De designs zijn zo gemaakt dat deze feilloos moeten werken. Dit komt door de visie van de ontwerper. Alle innovaties en het op de proef stellen van de technologie, gebeurd alleen indien dit voordelen heeft voor de thuiskok. Uiteraard is dit alles ook met oog op design. Bij Gaggenau doen ze er alles aan wat nodig is voor perfectie.

The Art of Design

Kiest u voor kwaliteit en een stijlvol design, dan kiest u voor Gaggenau. Bij Gaggenau hebben ze dit namelijk hoog in het vaandel staan. Kwaliteit is verweven in alles wat ze doen. De beste materialen worden gebruikt en de meest ervaren vakmensen zorgen dat de kwaliteitsbeleving zo hoog mogelijk is. Ieder onderdeel krijg de aandacht die het verdient.
Door de combinatie van hun rijke geschiedenis de bijzonder goede apparaten en vakmanschap, is Gaggenau echt in hun kracht. Dat is wat ze ‘ The Art of Design’ noemen. 

Traditie en innovatie

Met Gaggenau ervaart u buitengewone prestaties die een architectonisch statement maken. Alles is gemaakt om er je leven lang van te kunnen genieten. Al een ruime 300 jaar ontwikkeld Gaggenau innovatieve concepten voor de meest exclusieve apparaten. Alle apparatuur is handgemaakt door de beste vakmensen en middels de best geselecteerde materialen. Sinds de oprichting in 1683 gaat Gaggenau voor toewijdingen perfectionisme. Dit heeft als resultaat dat er alleen hoogwaardige keukenapparaten worden geproduceerd die samen het hart van uw huis zullen vormen.

Keukenkunst

De tijdloze ontwerpen van de apparaten van Gaggenau komen tot recht in de talloze intereurstijlen. Hierbij kunt u de meest opvallende en succesvolle creaties zelf ontdekken. Kom langs en ervaar het zelf!