heet water kraan

Quooker: De kraan die alles kan

De kokend-waterkraan van Quooker is een onmisbaar onderdeel geworden van de betere keuken. De kraan die direct heet water levert, is in rap tempo Nederland aan het veroveren. Bij Boco Keukens is het eenvoudig mogelijk om de kraan van Quooker in uw keukenontwerp op te nemen.

Een energiezuinige heetwaterkraan

 

Bij de Quooker zit de kraan gewoon op het aanrecht en het reservoir in het kastje eronder. Anders dan vaak gedacht is de heetwaterkraan geen grootenergieverbruiker. Door de hoogvacuümisolatie is het stand-by verbruik maar 5 cent per dag. U kunt kiezen tussen een kokend-waterkraan met bijpassende mengkraan, de nieuwe Quooker Fusion: één kraan voor warm, koud en kokend water of de Quooker CUBE: de kraan voor kokend, warm, koud én bruisend water. Alle kranen zijn even veilig en verkrijgbaar in verschillende modellen.

De kokend-waterkraan is ideaal om snel en veilig thee te zetten. Maar ook bij het koken van aardappelen, eieren of bijvoorbeeld pasta is de kraan een grote uitkomst. Geen lange wachttijd meer, maar meteen kokend water. Daarnaast is de de Quooker bijvoorbeeld geschikt om speentjes te steriliseren, snel en gemakkelijk kruiken te vullen of om eenvoudig kaarsvet te verwijderen. Daarnaast heeft u geen plastic flessen meer nodig voor bruisend water met de Quooker CUBE en is dan ook beter voor het mileu.

Veilig in gebruik, branden onmogelijk

Dankzij een kindveilige bedieningsknop en een dubbelwandige kraanuitloop die niet heet wordt, is de Quooker veilig in gebruik. De waterstraal is uiteraard heet, maar doordat deze niet massief is en uit druppeltjes bestaat, heb je je hand al teruggetrokken voordat je je echt kunt branden.

Gebruiksgemak met de Quooker

Al met al is de Quooker een product dat het gebruiksgemak van uw keuken aanzienlijk verbetert. De kraan past in bijna alle keukens en is verkrijgbaar in diverse modellen. Bent u geïnteresseerd in een Quooker? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Zutphen om de Quooker kranen te bekijken.