Schröder keukens

Schröder Küchen:
Duitse traditie in kwaliteit en service

Boco Keukens is officieel keukendealer van het merk Schröder. Schröder is al bijna een eeuw actief in de wereld van keukens. Traditie en innovatie vormen de basis van dit Duitse familiebedrijf. Schröder biedt een collectie die zich kenmerkt door liefde voor detail, individueel en tijdloos design en een hoge kwaliteit.

Schröder expert in greeploos

Door een greeploze keuken inspireert u met een minimalistisch design. Hierdoor wordt een bijzonder front nog sprekender. Als specialist voor greeploze keukens bieden wij u een bijzonder grote verscheidenheid aan greeploze mogelijkheden, met een brede selectie aan fronten. .

De Schröder filosofie

Schröder biedt met veel liefde voor detail gefabriceerde kwaliteit producten, welke voldoen aan een modern, individueel en tijdloos design. Enerzijds wordt een keuken ambachtelijk en anderzijds industrieel geproduceerd al naar gelang wat zinvol is. Een Schröder keuken moet niet alleen aan de buitenkant sprankelen, ook de binnenzijde is belangrijk: Daarom hecht Schröder veel waarde aan de functionaliteit die ze door talrijke accessoires kunnen bereiken. Maximale ruimte benutting door Le Mans kasten, verschillende mogelijkheden in verlichting, verstelbaar in kleur en sterkte.

Groene keuken

Schröder keuken dealer

Boco Keukens in Zutphen is officieel Schröder keuken dealer.
Neem contact met ons voor een afspraak of voor een keukenadvies voor een Schröder keuken.