Onze services:
de klant voorop

Boco Keukens vindt dienstverlening aan onze klanten zeer belangrijk. Wij denken graag met u mee: vanaf de eerste schets van uw droomkeuken, tot en met levering en montage. Als klant hoeft u zich nergens zorgen om te maken, wij zorgen ervoor dat het gehele traject probleemloos verloopt.

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk

De persoonlijke aanpak dragen wij hoog in het vaandel. De wensen van de klant vormen altijd het uitgangspunt bij de realisatie van uw keukenontwerp. Levering en montage vindt bij ons plaats onder uitstekende voorwaarden. Ons eigen service- en montageteam is daarbij uw directe aanspreekpunt. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers dichtbij de klanten staan. Ook die persoonlijke benadering heeft onze volledige aandacht.

Het gemak voor de klant draagt Boco Keukens hoog in het vaandel. In een samenspel tussen klant en adviseur wordt het keukenontwerp gemaakt. Als klant hoeft u daarbij slechts aan te geven aan welke eisen uw droomkeuken moet voldoen. Daarna kunt u met een gerust hart het keukenontwerp overlaten aan de creativiteit en het vakmanschap van de adviseurs. Zij hebben de kennis in huis om uw droomontwerp te realiseren. Ook levering en montage zijn bij ons in vertrouwde handen.

Uw droomontwerp met
een perspectieftekening

In goed overleg met de klant wordt het plan verder uitgewerkt. Met een fotorealistische perspectieftekening wordt uiteindelijk een beeld geschetst van hoe de keuken er uit zal komen te zien. Zo weet u exact wat u krijgt en of de keuken daadwerkelijk wordt vormgegeven zoals u dat wilt. Onaangename verrassingen zijn op die manier uitgesloten. Waar het wenselijk is zal het ontwerp worden aangepast, totdat er volledige tevredenheid is over het ontwerp.

Bij het ontwerpen van uw keuken staat een aantal zaken voorop:

1. Een realistische perspectieftekening
2. Nauw samenspel tussen klant en adviseur
3. Creatief en uitmuntend vakmanschap

Transparante offerte en inzichtelijke prijsopgave

Ook in het vervolgtraject staat het klantgemak voorop. Er wordt door Boco Keukens veel aandacht besteed aan een transparante, duidelijke offerte. De prijsopgave is altijd op maat gesneden. Wij geven u volledig inzicht in de berekening, nog voordat er geïnvesteerd is. Als klant heeft u hiermee stevig het heft in handen. U bepaalt wanneer de volgende stap in het verkoopproces wordt gezet.

Snelle levering,
vlotte montage

Levering en montage van uw droomkeuken is bij Boco Keukens in vertrouwde handen. U kunt rekenen op deskundigheid, vakmanschap en uitgebreide service. De montage van uw keuken zal op professionele wijze worden uitgevoerd. Ons eigen montage- en serviceteam staat garant voor een prima afwerking. Behalve de volledige installatie van de keuken behoort ook een kleine verbouwing tot de mogelijkheden. Zo voorkomt u afhankelijkheid van meerdere partijen, Boco Keukens biedt u het volledige pakket aan dienstverlening.

Betaling vindt pas plaats na montage

De klantgerichtheid van ons bedrijf geldt ook wat betreft de betalingscondities. U betaalt namelijk pas na montage. Ook dat maakt ons bedrijf uniek. Onze persoonlijke benadering en klantgerichtheid blijkt niet alleen uit de manier waarop het keukenontwerp tot stand komt, maar ook uit de offerte, de levering en de montage. U mag rekenen op een uitstekende en volledige garantie.

Daarom kiest u voor ons eigen montageteam

1. Een uitgebreide service
2. Volledige garantie
3. Betaling na montage

De algemene voorwaarden, behorend bij de aanschaf van een keuken en verbonden aan Boco Keukens in Zutphen, zijn op aanvraag beschikbaar. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op.