kookplaat met afzuiging

Bora afzuigsysteem: snel weg met vervelende kookgeurtjes

Het unieke van de afzuigsystemen van Bora is dat het afzuigsysteem zich niet boven maar in de kookplaat bevindt. Kookwasem en kookgeurtjes krijgen niet de mogelijkheid om op te stijgen, maar worden meteen afgezogen waar ze ontstaan: direct bij het kookveld, direct uit de pan, braadslee, koekenpan of grill.

Bora past in ieder keukenontwerp

Als u kwaliteit, design en techniek belangrijk vindt, kunt u met Bora uw persoonlijke kook- en keukendromen laten uitkomen. Als opzetelement, of vlak ingebouwd, voegen de verschillende componenten van Bora zich esthetisch in ieder keukenontwerp.

Een eenvoudige en snelle manier van reiniging

Een groot voordeel is de eenvoudige manier van reinigen. Alle onderdelen kunnen volledig zonder gereedschap met de hand worden losgehaald. Vervolgens kunnen deze losse onderdelen gewoon in de vaatwasser worden gedaan. Lawaaioverlast van de gebruikelijke wasemkap, storende kookdampen en afzuigsystemen op onhandige hoogtes behoren met Bora tot de verleden tijd.

Comfort en gebruiksgemak gaan hand-in-hand

Kiest u voor comfort en gebruiksgemak in uw droomkeuken van Boco Keukens, dan is de afzuiging van Bora zeker een welkome toevoeging. Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over Bora of kom langs in onze showroom.