Schmidt keukens

Schmidt keukens:
Franse, eigentijdse schoonheid

Boco Keukens is officieel keukendealer van het topmerk Schmidt keukens. Deze keukens van Franse afkomst staan garant voor culinair genot. Moderne, eigentijdse vormen gecombineerd met alle gebruiksgemak voor de echte Bourgondiër. Met een Schmidt keuken haalt u Frankrijk in uw keuken!

Luxe keuken
High end keuken
Houten Schmidt keuken
Luxe marmer keuken
Groene keuken
Witte keuken

Uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit

Keukens van Schmidt zijn zeer verzorgd en eigentijds, met uitzonderlijke ecologische eigenschappen. De strakke architectuur kenmerkt Schmidt: duurzame en milieuvriendelijke materialen, functionele oplossingen die verspilling tegengaan en krachtige en energiezuinige keukenapparatuur. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is uitstekend bij de keukens van Schmidt.

Showroommodellen Schmidt keukens

In onze showroom staan een aantal prachtige showroommodellen van het merk Schmidt. Regelmatig krijgen wij ook nieuwe modellen binnen zodat u nog meer inspiratie voor uw keuken kan opdoen. Ook kunt u gebruik maken van onze keukenspecialisten, die u van een passend advies kunnen voorzien bij een aankoop van een Schmidt keuken.

Uw keukenspecialist in Zutphen

Keukens van Schmidt zijn te bezichtigen in de showroom van Boco Keukens, uw keukenspecialist in Zutphen. Laat u verrassen door de prachtige vormgeving van een Schmidt keuken, laat u inspireren door de warme uitstraling en de sfeervolle details.